Heerlijke producten voor uw gemak? Zeddams Wijnhuis
Home  Zeddams Wijnhuis  Sitemap  Zeddams Wijnhuis  Contact  Zeddams Wijnhuis  Print
 
Logo Zeddams WijnhuisZeddams Wijnhuis
Plantsoensingel Zuid 6
7041 ZE 's-Heerenberg
Nederland

Tel: +31 (0314) 667051
Fax: +31 (0314) 667207
Logo Zeddams Wijnhuis
Profiel
Het Zeddamswijnhuis » Profiel
Zeddams Wijnhuis

Zeddams Wijnhuis
In maart 2001 heeft de familie Kempers besloten om na jarenlange ervaring in de horeca te gaan opereren als Zeddams Wijnhuis in de wijngroothandel en import van wijnen. Het Zeddams Wijnhuis is begonnen met het verkopen van "wijn op fles" in de horeca. Daarnaast is het Zeddams Wijnhuis op zoek gegaan naar andere concepten: "wijn op fust" en "bag-in-box". Deze concepten heeft het Zeddams Wijnhuis respectievelijk gevonden c.q. zelf ontwikkelt ("Top-Box"). Per juni 2001 is "wijn op fust" definitief op de markt geïntroduceerd, dit tezamen met de daarbij behorende tapsystemen. Sindsdien zijn wij gespecialiseerd in deze producten.

Goed resultaat
Aangezien wij in korte tijd een goed resultaat hadden bereikt werden wij al snel opgemerkt door bierbrouwerij Heineken. In februari 2003 toonde Heineken veel belangstelling voor het product "wijn op fust" en is sindsdien onze grootste klant in Nederland. Dit houdt in dat het Zeddams Wijnhuis verantwoordelijk is voor de inkoop van de wijnen en de techniek. Heineken is verantwoordelijk voor de verkoop, de distributie en het installeren van de wijntaps. Heden heeft het Zeddams Wijnhuis een begin gemaakt met de verkoop van "wijn op fust" in België en Luxemburg. Vervolgens zullen wij ons verkoopgebied gaan uitbreiden naar andere landen.

Nieuwe Concepten
Naast "wijn op fles" en "wijn op fust" heeft het Zeddams Wijnhuis nog een ander concept ontwikkeld, namelijk "Top-Box". Dit concept houdt in dat wij onze eigen lijn hebben opgezet met betrekking tot Bag-in-Box. Dit geldt zowel voor de verpakkingen, de wijnen en de daarbij behorende taptechnieken. De pakken (3, 5 en 10 liter) zijn afgevuld met de wijnen wit, rosé en rood, mineraalwater en reinigingsmiddel. Tezamen met onze Duitse partner hebben wij een nieuwe formule ontwikkeld aangaande tapsystemen. Zij zijn gespecialiseerd in de techniek en hebben hard gewerkt om onze ontwerpen om te zetten in werkelijke producten. Het gaat om 5 verschillende machines waaruit de wijnen (incl. rood) en water tegelijkertijd getapt kunnen worden. Voor witte wijn, roséwijn en mineraalwater heeft het systeem een geïntegreerde koeling. De rode wijn kan men onbeperkt tappen. Deze producten zullen vanaf januari 2005 geïntroduceerd worden op de internationale markt.

Constante kwaliteit
Onze mening is dat het succes oplevert als wij een goed product kunnen aanbieden met een gegarandeerde constante kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor wijn en mineraalwater, maar ook voor de techniek.